Rockfest muuttaa ensi kesänä isommille tiluksille – Ensimmäinen pääesiintyjä paljastetaan kuluvan kuun aikana

Järjestäjät vihjaavat kyseessä olevan viimeistä kertaa Suomeen saapuva stadionluokan esiintyjä.

Rockfest järjestettiin kesällä 2017 Vantaan Vehkalassa.
Rockfest

Rockfest järjestettiin viime kesäkuussa Vantaan Vehkalassa, jonne Rammstein, Evanescence, Guano Apes ja kumppanit keräsivät yli 50 000 kävijää. Nelipäiväiseksi kasvava, ensi kesänä 6.–9. kesäkuuta jälleen järjestettävä tapahtuma siirtyy Hyvinkään lentokentän uudelle konserttialueelle, joka on noin 10 kertaa Hämeenlinnan Kantolan aluetta isompi.

– Viimevuotinen Rockfest oli niin suosittu, että Vantaan festivaalialueelta loppui tila kesken ja meidän oli pakko löytää tapahtumalle uusi paikka. Hyvinkään lentokenttä antaa meille mahdollisuuden kehittää Rockfestistä Ruotsin Sweden Rockin ja Englannin Downloadin kaltainen huipputason rockfestivaali, kertoo festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Rockfest tulee olemaan ensi kesänä kokonaisuudessaan K-18 -tapahtuma eli alueella ei ole erillisiä anniskelualueita. Näin pyritään minimoimaan jonottamista ja parantamaan festarikansan viihtyvyyttä.

– Lisäksi tapahtumassa kiinnitetään erityisen suuri huomio majoitus- ja liikennejärjestelyihin. Festivaalialueelle tulee laaja camping-alue ja runsaasti parkkipaikkoja, Heikkinen jatkaa.

Jokaiselle festivaalipäivälle on luvassa mittava maailmanluokan supertähti pääesiintyjäksi. Mukana on toki myös lukuisia muita koti- ja ulkomaisia artisteja, joita aletaan julkistaa lokakuun aikana. Ensimmäisenä paljastetaan Suomeen viimeistä kertaa saapuva stadionluokan esiintyjä, jonka nimi julkistetaan kahden viikon kuluessa.

Jäämme siis odottamaan mielenkiinnolla, mikä tämä mysteeriesiintyjä lopulta onkaan. Verkkotoimituksessa on spekuloitu muun muassa Aerosmithillä, AC/DC:llä ja Kissillä, mutta ans kattoo ny…

Lipunmyynnin ennakkorekisteröinti on jo alkanut osoitteessa Rockfestin nettisivuilla ja kolmen päivän lippuja on rajoitetusti myynnissä erikoishintaan 99 euroa.