Rockfest paljasti taas lisää uusia kiinnityksiään – Hyvinkäällä tykittelevät muun muassa Turbonegro ja Turmion Kätilöt

Turbonegro

Rockfestin kattaus se vaan komistuu.

Eipä ole kauaa ehtinyt pöly laskeutua sitten Rockfestin edellisten julkistusten kun taas jo pukkaa uutta tiedotetta seuraavista kiinnityksistä! Juuri korvanappiin saadun tiedon mukaan Hyvinkäälle saapuvat nimittäin myös legendaarinen norjalaisyhtye Turbonegro, tanskalainen rock-jyrä Defecto, virolainen kuolometalliyhtye Goresoerd, suuri saksalainen Powerwolf sekä kotimaiset huipputaiturit Turmion Kätilöt ja Blind Channel. Ja lisääkin julkistuksia on kuulemma vielä tulossa kevään aikana!

Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta pidettävälle festivaalille on edellämainittujen lisäksi julkistettu saapuvaksi tähän mennessä jo muun muassa Kiss, Slipknot, Disturbed, Enslaved, Ugly Kid Joe, Def Leppard, In Flames, The 69 Eyes, Don Huonot, Mokoma, Stam1na, Kotiteollisuus ja Sara. Lisäksi Ritchie Blackmoren Rainbow konsertoi lentokentällä päivää ennen itse Rockfestiä 6. kesäkuuta. Lavalle nousevat tuolloin myös Peer Günt ja Kingston Wall.

Festivaalin liput ovat myynnissä tapahtuman kotisivuilla sekä Lippupisteessä, Ticketmasterissa ja Tiketissä. Festivaali on ikärajaltaan K-18.