Rocklegenda Remu Aaltonen ei sammaloidu – Julkaisee Skuugi Darlings -yhtyeen kanssa unen pohjalta syntyneen singlen

Pitkäsoitto seuraa myöhemmin syksyllä.
24.5.2021 12:26

Vaikka Remu & Hurriganes soittikin tammikuussa 2018 täydelle Helsingin jäähallille Viimeinen keikka -nimellä kulkeneen jäähyväiskonsertin, ei vanha rokkikukko suinkaan jäänyt sammaloitumaan vaan uutta musiikkia on tulossa. Perjantaina 28.5. ilmestyy nimittäin Remu & Skuugi Darlingsilta Cisse Häkkisen muistolle omistettu single You’ve Been Knockin’ (A Song for Cisse), jonka sävellyksestä ja sanoituksesta vastaavat Jarmo Heikkinen ja Petri Laukka.

”Vaikka mulla on jalat maassa, niin lensin perseelleni, kun kuulin Cissen muistolle tehdyn laulun”, Remu kommentoi yhtyeen ensisingleä, joka sai alkunsa Laukan vieraillessa Remun luona eräänä aamuna.

”Menin ihan unenpöpperöissäni avaamaan oven ja kerroin sille, millaista unta olin juuri nähnyt. Unessa Cisse oli tullut koputtamaan ovelle ja sanomaan, että älkää unohtako minua. Ja Petri painoi tapauksen mieleen.”

Single antaa myös esimakua elokuussa julkaistavalta Rocking All Life Long -pitkäsoitolta, jonka myötä Remu ja musiikkivaikuttaja Atte Blom tekevät jälleen yhteistyötä vuosikymmenien tauon jälkeen.

”Atten ja mun uusi yhteistyö osoittaa, että pallo on pyöreä ja langat pitää solmia jossakin vaiheessa takaisin yhteen”, Remu toteaa.

Lisää luettavaa