Rod Stewartin Instagram-video nostatti somemyrskyn: tähteä syytetään terroristien teloitusvideoiden kevytmielisestä jäljittelystä

3.3.2017 20:58

Rock-legenda Rod Stewart on joutunut keskelle kritiikkimyräkkää hänen vaimonsa Penny Lancasterin julkaistua Instagramissa videon laulajasta katkaisemassa leikkimielisesti matkakumppaninsa kaulaa Abu Dhabissa. Aavikolla eteensä polvistuneen miehen ”mestauksen” suorittaneen Sir Rodin käytöstä on moitittu paitsi lukemattomilla keskustelupalstoilla ja lehtien kommenttikenttien piirissä, myös kuvailtu muun muassa häpeälliseksi, epäkypsäksi ja vastuuttomaksi Isisin mestaaman brittiläisen avustustyöntekijä David Hainesin sukulaisten toimesta.

Rolling Stone raportoikin nyt Stewartin astuneen esiin ja pahoitelleen tempaustaan. Mies selittää kyseessä olleen silkka väärinkäsitys ja seurueen tarkoituksena oli ainoastaan jäljitellä suositun Game of Thrones -sarjan kuulua Red Wedding -kohtausta.

”Me vain pelleilimme ennen showta mukaillen välillä The Beatlesin Abbey Road -kansikuvaa, välillä taas Game of Thronesia. Aivan ymmärrettävästi tämä kuitenkin ymmärrettiin väärin ja haluan esittää syvimmät pahoitteluni kaikille, jotka kokevat tulleensa loukatuiksi”, Stewart kommentoi lyhyesti äläkän keskipisteestä. Lancaster on sittemmin poistanut videon Instagramista, mutta närää herättänyt pätkä on edelleen katsottavissa kokonaisuudessaan Youtubessa.

Lisää luettavaa