Roger Waters kertoo Pink Floyd -leirin kanssa käytyjen rauhanneuvotteluiden epäonnistuneen – yhteenpaluu olisi ”vitun karmeaa”

Roger Waters paljastaa yrittäneensä hieroa rauhaa entisten Pink Floyd -kollegoidensa kanssa.

Miehen mukaan rauhanneuvottelut Nick Masonin ja David Gilmourin kanssa menivät kuitenkin penkin alle.

”Kirjoitin jonkinlaisen suunnitelman, sillä päädyimme jonkinnäköiseen — en oikein haluaisi puhua tästä — mutta suunnitelmani ei kantanut hedelmää”, Waters kertoo Rolling Stonen videohaastattelussa.

”Se oli vain, että ’Voisimmeko julkaista remasteroidun vinyyliversion Animalsista ilman, että siitä seuraa kolmatta maailmansotaa?’ Eikö se olisikin mukavaa? Ehdotin demokraattista äänestystä. Sanoin, että ’Miksi emme äänestäisi asiasta? Meitä on vain kolme…’ Ei, ei, se ei kelvannut heille. Vain Jumala yksin tietää syyn. Ei sillä, että Jumalaa olisi olemassa — tiedäthän?”

Näiden puheiden myötä ei liene suurikaan ihme, että Waters ei suhtaudu mahdolliseen yhteenpaluuseen erityisen innokkaasti.

”Se ei olisi mukavaa”, mies sanoo. ”Se olisi vitun karmeaa. Jos olet tuon aikaisen Pink Floydin fani, näet tietenkin asian toisin. Minun täytyi kuitenkin elää ne ajat. Ne olivat minun elämääni. Tiedän, että minusta on joidenkin puheiden perusteella tehty tarinan pahis, mutta pystyn elämään asian kanssa. Mutta vaihtaisinko vapauteni noihin kahleisiin? En vitussa.”

Katso Watersin haastattelu kokonaisuudessaan alta.