Ronnie James Dion hologrammi laitettiin jäihin – ”Emme tiedä, teemmekö sitä enää uudelleen”, sanoo leski

Paljon kohua herättänyt, muutaman keikankin heittämään ehtinyt Ronnie James Dion hologrammi on laitettu toistaiseksi naftaliiniin.

”Hologrammi on jäissä”, Dion Wendy-leski sanoo Ultimate Classic Rockille. ”Emme tiedä, teemmekö sitä enää uudelleen.”

Hologrammi debytoi vuonna 2016, kuusi vuotta Dion menehtymisen jälkeen. Hologrammi esiintyi Dio’s Disciples -yhtyeen säestämänä.

”Me yritimme – teimme sen”, Wendy sanoo. ”Hologrammin tekemisestä on edelleen puhetta. En tiedä. Mielestäni [teknologian] osalta on tapahtunut paljon kehitystä. Luulen fanien haluavan nähdä Ronnien omana itsenään hologrammin sijaan.”

Wendy kertoo työstävänsä parhaillaan projektia, jolla edesmenneestä laulajasta voitaisiin nähdä arkistomateriaalia konserttioloissa.

”Aiomme kiertää”, Wendy sanoo. ”Työstän erikoisefektejä Ronnieen liittyen. Siinä on Ronnie filmillä, ei hologrammi… löysin paljon valmista materiaalia. Löysin filmimateriaalia, jossa on vain Ronnie yksin, joten olemme työstäneet siihen liittyviä erikoisefektejä ja muita. Se näyttää todella siistiltä. Toivon tämän onnistuvan hyvin. Olen nähnyt siitä vain pieniä osia. Se on pitkä ja kallis prosessi, joten olemme nyt työskennelleet sen parissa. Luulen kuitenkin fanien pitävän ja nauttivan siitä.”