Ruisrock julkisti pitkän rivin uusia kiinnityksiä: The Chainsmokers, Sexyy Red, Ashnikko, Mø…

13.2.2024 12:18

Ruisrockin ohjelma on täten 16 esiintyjän verran valmiimpi. Ruissalon juhlamiin on tilattu taas kelpo valikoima urbaanin musiikin tekijöitä pitkin maailmaa, ja onpa euroviisuhuumaakin saatu jonon jatkoksi.

Ensinnäkin festivaali on kiinnittänyt artistiluettelonsa jatkoksi yhdysvaltalaisen dj-duon The Chainsmokersin. Suuren maailman artisteja ovat myös jenkkiräppärit Ashnikko ja Sexyy Red. Lontoossa majaa pitävä Bar Italia tarjoilee indierock-soundeja, ja tanskalainen Mø huolehtii elektropop-osastosta.

Kotimaisia lisäyksiä ovat Karri Koira, Costi, Jambo & Band, Pariisin Kevät, Antti Autio, Pehmoaino, Vesta, Tuuli, Ani ja Mirellä. Juuri UMK:n voittajaksi kruunattu Windows95man on myös menossa mukana.

Ruisrock järjestetään 5.–7.7.2024 Turun Ruissalossa. Festivaalin kaikki kolmen päivän lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä alkaen hintaan 240 euroa. Lisää artistijulkistuksia on luvassa alkukevään aikana. Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Behm, Fröbelin Palikat, Ibe, Iisa, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, PMMP, Sexmane ja Sanni.

Lisää luettavaa