Rumpali Brad Wilk ei pidä Rage Against The Machinen ja Audioslaven paluuta mahdottomana ajatuksena

28.7.2016 11:56

Alternative Nation haastatteli rumpali Brad Wilkiä, jonka Prophets Of Rage -yhtye valmistautuu julkaisemaan ensimmäisen ep-levynsä.

Tässä Rage Against The Machinen ”nykyinkarnaatiossa” soittavat Wilkin lisäksi Tom Morello ja Tim Commerford, eli kolme neljästä RATM-jäsenestä. Zack de la Rochan tilalla mikkiä pitelevät Public Enemy- ja Cypress Hill -räppärit Chuck D ja B-Real.

Vaikka Wilkillä vielä pari vuotta sitten olikin eri ääni kellossa, ei alkuperäinen RATM-kokoonpano ole miekkosen mukaan millään lailla tyystin kuopattu.

– Kun Prophets Of Rage lähti pyorimään, olisimme mielellämme ottaneet Zackin mukaan. Mutta hänellä on juuri nyt kiireitä oman levyn kanssa, Wilk toteaa.

– Meillä kaikilla on ollut niin paljon omia juttujamme, ettemme ole ajatelleet tai keskustelleet yhteisistä projekteista. Mutta se ovi on aina auki ja soitan mielelläni hänen kanssaan, oli kyseessä sitten Rage tai Zackin oma levy. Zack on kuitenkin ennen kaikkea hyvä ystäväni.

Täysin haudattuna ei ole myöskään Audioslave, jossa Wilk-Morello-Commerford -kombon keulilla hääri kultakurkku Chris Cornell. Cornell lähti bändistä vuonna 2007 kolmen julkaistun albumin jälkeen. Tuolloin Cornell kertoi, ettei bändillä ollut yhteistä konsensusta, mihin suuntaan mennä musiikillisesti ja hän halusi keskittyä soolouraansa.

– Mielestäni kenenkään välillä ei ole pahaa verta vaan tulemme hyvin juttuun. Chris Cornell on myös hieno ihminen ja loistava muusikko. Joten ovi on auki myös siihen suuntaan, ehdottomasti.

Lisää luettavaa