Ruotsalaista laatumetallia tarjolla: In Flames, Arch Enemy ja Soilwork yhteiskeikalle Suomeen

20.11.2023 11:30

Melodisen death metalin ystäville on nyt tarjolla todella ilahduttavia uutisia. Vuoden kuluttua nähdään Helsingin Jäähallissa huomattavan jämäkkä keikka, kun saman illan aikana konsertoivat sellaiset melodeath-jättiläiset kuin In Flames, Arch Enemy ja Soilwork. Aikamoisen kova kolmikko!

Tässä onkin varsin oivallinen ajankohta nähdä nämä nimenomaiset orkesterit keikalla, kun jokainen illan esiintyjä on mielenkiintoisessa vaiheessa uraansa. In Flames julkaisi tämän vuoden alussa parhaan levynsä miesmuistiin: ”Foregone otetaan taatusti monien fanien talouksissa vastaan suurella ilolla. Aika näyttää, onko rahkeita peräti uudeksi In Flames -klassikoksi asti”, ylisti Soundin Vesa Siltanen arviossaan. Arch Enemykin liihottaa suosionsa huipulla Deceivers-levyn myötä, ja Soilworkin viimevuotinen Övergivenheten nappasi sekin Soundin arviossa neljä tähteä viidestä. Albumi on sikäli surullinen tapaus, että se oli samalla kitaristi-säveltäjä David Anderssonin viimeinen levy ennen tämän ennenaikaista kuolemaa.

Yhtyeet nähdään Helsingissä 5. marraskuuta 2024. Lipunmyynti keikalle käynnistyy 24. marraskuuta. Ennakkomyynti hoidetaan Lippupisteen myyntikanavissa, ja hintaa lipuilla on 59–99 euroa.

Lisää luettavaa