Ruvetaan psykoiksi! Jyrki 69:n The 69 Cats tykittelee jälleen uudella, mielipuolisella singlellä

Jyrki 69 viettää pandemia-aikaa vaihteeksi psykobillyn parissa. Laulaja herätti henkiin The 69 Cats -sivuprojektinsa uusitulla miehistöllä, ja orkesterin kakkoslevy Seven Year Itch tulee julki 16. huhtikuuta. Tuotosta promotoidaan nyt (Let’s Go) Psycho -singlen avustuksella, kuuntele alempaa.

(Let’s Go) Psycho sai alkunsa yli 20 vuotta sitten. Kirjoitin biisin yhdessä australialaisen psychobilly–rockabilly-artisti Brigitte Handelyn kanssa vuonna 2000, kun olin hänen jenkkikeikoillaan kitaristina ja bändin johtajana. Uransa rockabillyn parissa aloittaneen Brigitten musiikki oli aikojen saatossa muuttunut lähemmäksi psychobillyä ja yleisö alkoi valittaa, että meininki oli muuttunut liian meluisaksi ja nopeaksi. Minä en moisesta piitannut ja ehdotin hänelle, että meidän pitäisi kirjoittaa biisi hänen muutoksestaan kiltistä rokkarista hulluksi psyko-rokkariksi”, kertoo kitaristi Danny B. Harvey tiedotteessa.

”Niinpä kirjoitimme tämän biisin ja nauhoitimmekin sen ennen hänen paluutaan Sydneyyn. Nyt julkaistulla 69 Cats -versiolla kuullaan Jyrki 69:n taustalla alkuperäisen biisin ääniraitoja. Kerroin Brigitelle, että hän on vieraana levyllämme, ja hän ilahtui tästä kovin.”

The 69 Catsin edellisen singlen sekä Jyrki 69:n haastattelun voit tsekata täältä. Edellisen biisin kohdalla saatiin burleskihommiakin nähtäville.