Ryan Adams demonstroi eilisellä keikallaan, että ammattimiehen ollessa asialla, voi kauniin laulun improvisoida vaikka hajunpoistajasta

11.3.2017 20:13

Tuoreen Prisoner-albuminsa tiimoilta parhaillaan maailmaa kiertävä Ryan Adams piipahti eilen illalla esiintymässä Charlestonissa Etelä-Kaliforniassa. Monipuolisen artistin polveilevan shown kohokohtia kyseltäessä mielipiteitä riittää eittämättä vähintään yhtä monta kuin paikalla oli kuulijoitakin, mutta kaikki lienevät kuitenkin yhtä mieltä siitä, että keikan yllättävin veto oli mitä suurimmalla todennäköisyydellä Febreze-hajunpoistajasta improvisoitu kappale.

Stereogumin tietolähteen mukaan joku yleisön joukosta pyysi Adamsia soittamaan ”Febrezeltä” kuulostavan kappaleen, johon laulaja vastasi: ”Mikä helvetin laulu Febreze on? Toisinaan ihmiset ehdottelevat kappaleita ja minä olen ihan että, mitä helvettiä, koska en kuule tänne paskaakaan. He voivat aivan hyvin huudella Freebirdiä ja minä vastaan, että ’ok, Too Legit to Quit, täältä pesee.'”

Siitä se ajatus sitten kuitenkin lähti ja lopputuloksena syntyi varsin kaunis ylistyslaulu tuosta uljaasta epämiellyttävien tuoksujen hälventäjästä. Voit kuunnella sen koko komeudessaan alta.

Lisää luettavaa