”Sain nyrkistä naamaan, sitten yritin lyödä tyyppiä tuolilla” – Ozzy Osbournen poika kertoo välikohtauksesta Los Angelesissa

2.5.2019 08:54

Jack Osbourne vietti kuukausi sitten rauhallista aamua losangelesilaisen kahvilan edustalla, kun yhtäkkiä tuikituntematon mies hyökkäsi hänen kimppuunsa nyrkit heiluen. Poliisit onneksi taltuttivat vihulaisen sähkölamauttimella, ennen kuin pahempaa ehti tapahtua, mutta Jack kritisoi tuoreessa SiriusXM-radioaseman haastattelussa sitä, miten kauan viranomaisilta kesti reagoida tilanteeseen.

Osbourne kertasi haastattelussa yksityiskohtaisesti välikohtauksen vaiheita. Hän muistelee, miten jutteli kaikessa rauhassa kaverinsa kanssa, kun alkoi tapahtua.

”Yhtäkkiä sain nyrkistä naamaan. Heitin kahvini pois ja yritin lyödä tyyppiä tuolilla. Se sanoi jotain tyyliin ’haistakaa vittu, kusipäät’ ja ajattelin, että nyt mennään”, Osbourne sanoo radiohaastattelussa.

”Poliisi tuli paikalle 35 minuuttia sen jälkeen, kun kaikki alkoi, mikä on kai kohtuullinen suoritus… Jos tyyppi olisi puukottanut minua kaulaan, olisin varmasti kuollut. Tyyppi oli joka tapauksessa lähtenyt jo toiseen kahvilaan, ja minä seurasin häntä autolla. Se tyyppi lähti juoksemaan poliisia karkuun ja kun kyttä juoksi ohitseni, hän kysyi, että haluanko, että mies pidätetään. Minä olin että ’Mitä? No kyllä!'”

”Sitten se kaveri yritti pistää poliisia ruuvimeisselillä. Siinä vaiheessa jotain 400 poliisia ilmaantui kuin taikaiskusta, ja ajattelin, että ahaa, kyllä ne liikkuvat tarvittaessa nopeasti. Poliisi käytti sähkölamautinta, ja nyt tyyppi on vankilassa.”

Näin sitä voi käydä. Onneksi hyökkääjällä ei ollut käytössä sitä ruuvimeisseliä alun alkaen, ettei hullummin käynyt – Jackilla on kuitenkin kolme pientä lasta.

Lisää luettavaa