Samae Koskinen ja karvaisen pikkupojan mysteeri

19.9.2014 10:52

Samae Koskinen on raottanut tulevan viidennen sooloalbuminsa verhoa ensimmäisen singlen verran. Samaen Teksasissa säveltämä ja Suomessa sanoittama Perilliset on erittäin mainio ja sen pariin pääsette aivan pian, mutta ennen sitä täytyy selvittää omituisen kansikuvan mysteeri.

Singlen kannessahan näyttää äkkiä vilkaisten olevan isä, kovasti Samaen näköinen pikkupoika ja pieni tyttö. Omituiseksi kannen tekee se, että nuoren pojan rintaa koristaa varsin miehinen karvoitus. Haiskahtaa photoshopilta.

Samae Koskinen, mitä ihmettä?

– Tarvittiin hieno kuva kanteen, niin soitin vanhemmilleni Riihimäelle ja sain parin päivän päästä kuvan kirjekuoressa. Siinä on meikä, mun faija ja systeri. Mä oon varmaan kuusi ja sisko vuoden vanha.

Ok, mutta ne rintakarvat?

– Kyllä juu päiden paikkaa on vaihdettu.

Just. Kenen idea se oli? Kuka kannen suunnitteli?

– Kansi on maailman parhaan graafikon eli Bifun tekemä. On tehnyt muun muassa Jenni Vartiaiselle ja Stigille. [Bifu on oikealta nimeltään Maria Ahonen ja hänen suunnittelemiaan kansia löytyy listattuna Discogsista.]

– Tulee olemaan linjassa levyn kannen kanssa nääs toi.

Eli lisää päiden vaihtoa on tulossa?

– Kyllä.

Ok, kiitos tästä!

Ja sitten biisin pariin.

Perilliset-biisi löytyy Spotifysta ja sen voi kuunnella kätevästi vaikkapa tuosta alta löytyvältä Soundin Parasta juuri nyt -soittolistalta, ihan siitä uuden Lordi-biisin kyljestä.

Lisää luettavaa