Samae Koskinen vierailee Yle Olohuoneessa – Sister Flon ystäville tiedossa iloinen yllätys

Tänään uuden Suudellaan-singlen julkaissut Koskinen nähdään ohjelmassa vanhan yhtyeensä kanssa.
5.2.2021 12:55

Samae Koskinen nähdään lauantaina 6.2. vieraana suorassa Yle Olohuone -ohjelmassa, jossa juontaja Susanna Laine vierailee ohjelmassa esiintyvä artistin kotikaupungissa tai muuten heille tärkeissä paikoissa. Ohjelmassa kuullaan luonnollisesti myös musiikkiesityksiä ja luvassa on tällä kertaa melkoinen yllätys, sillä lavalle nousee pitkän hiljaiselon jälkeen myös Koskisen vanha yhtye, vuonna 2012 lopettanut Sister Flo.

– Mua pyydettiin vieraaksi ohjelmaan ja show keskittyy laulujen ja läpänheiton lisäksi paikallisuuteen, eli omalla kohdallani Riihimäkeen. Hetken kelailtuani ymmärsin, että suurin muistoni ja muokkaajani kaupungissa on aikani Sister Flon kanssa, kuinka koitimme yhdessä luoda kaunista musiikkia paikoin kaoottisiin olosuhteisiin, Soundin tavoittama Koskinen kommentoi.

–  Päätin kysyä kavereilta, että josko soittaisimme jonkun laulun yhdessä ohjelmassa ja ilokseni kaikki olivat superinnoissaan. Yli viidentoista vuoden tauon jälkeen on hauskaa tykittää heti suorassa tv-lähetyksessä lauantai-iltana parhaaseen katseluaikaan.

Vierailu ohjelmassa on sikälikin ajankohtainen, että Koskiselta on tänään (5.2.) ilmestynyt tuore single Suudellaan. Kyseessä on Koskisen ensimmäinen julkaisu Kaiku Recordings -levymerkillä ja se on tehty yhteistyössä tuottaja Samuli Sirviön (Ellinoora, Katri Ylander, Maija Vilkkumaa, Younghearted) kanssa.

– Uusi singleni on aito korona-ajan tuote, toteamus siitä, että vaikka maailma ympärillä heittää naamalle jos jonkinlaista ulostetta niin rakkaus lopulta voittaa. Meillä oli referensseinä Sirviön kanssa Abba, Jeff Lynne ja Limahlin Never Ending Story, Koskinen toteaa.

Yle Olohuone esitetään suorana Yle TV1 -kanavalla sekä Yle Areenassa lauantaina 6.2. kello 21:10 alkaen. Suudellaan-singlen videon voit katsoa tuosta alta.

Lisää luettavaa