Santa Cruzin keikka herätti huomiota Yhdysvalloissa – tunnettu radioääni, ex-Dream Theater -rumpali ja Queensrÿche-solisti kommentoivat

9.4.2022 14:00

Santa Cruz palasi uudistetulla kokoonpanolla keikkakantaan kuluneella viikolla legendaarisella Whisky A Go Go -klubilla Hollywoodissa.

Rockin ja metallin lippua liehuttava radiopersoona Eddie Trunk ei ollut kuitenkaan erityisen vaikuttunut näkemästään ja kuulemastaan. Mies jakoi sosiaalisen median kanavillaan videon yhtyeen ”Under the Gun” -kappaleen esityksestä ja kritisoi voimakkaasti taustanauhojen käyttöä.

”Olen jo pitkään vaahdonnut bändien livetilanteissa käyttämiä nauhoja vastaan”, Trunk kirjoittaa Twitterissä. ”Ja sitä kuinka fanit ja promoottorit vain hyväksyvät ’live’-aktit ja maksavat nähdäkseen bändin ’livenä’, vaikka se on kaikkea muuta. Näin pahaksi tämä on mennyt. Onko tämä kaikille okei? Uskomatonta!”

Entinen Dream Theater -kannuttaja Mike Portnoy kommentoi päivitystä ”Vau!” -huudahduksella ja punaistuneilla emojeilla.

Facebookissa Trunkin jakaman samansuuntaisen päivityksen kommenteissa vilahtaa puolestaan Queensrÿche-solisti Todd La Torren nimi.

”Hyvänen aika”, La Torre kirjoittaa.

Santa Cruz -nokkamies Archie Cruz vastasi Trunkin kritiikkiin Instagram-tarinassaan.

”Vittuilit väärälle jengille”, Cruz osoitti sanansa Trunkille. ”Urasi on pian loppu ja me tulemme olemaan huipulla. Odota niin näet, kusipää.”

Cruz kommentoi myös tuoreen Instagram-päivityksensä kommenteissa, että yhtye ei käytä lavalla nauhoja muutoin kuin taustalauluihin.

”Me ei soitettu playbackina, eikä ikinä soiteta”, Cruz kirjoittaa. ”Meillä on backing trackeillä taustalauluja niin kuin about kaikilla bändeillä nykyään, mutta me soitetaan ja lauletaan ihan oikeasti. Tule katsomaan keikkaa.”

Lisää luettavaa