Sarjamurhaajaelokuvan päätähti ylistää Metallica-nokkamiehen roolisuoritusta – ”Hän oli murskaavan hyvä”

https://youtu.be/mdMtnvMJcDA

Elokuva saapuu Netflixiin huomenna.

Sarjamurhaaja Ted Bundyn tarinan tämän tyttöystävän näkökulmasta kertova elokuva Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile tulee suoratoistopalvelu Netflixiin perjantaina 3. toukokuuta. Elokuvan on ohjannut Joe Berlinger ja Bundyn roolissa nähdään näyttelijä Zac Efron. Leffan näyttelijäkaartiin kuuluu myös heviyhtye Metallican laulaja James Hetfield, joka esittää maantiepoliisia, joka oli ensimmäinen Bundyn napannut viranomainen.

Efron vieraili hiljattain Jimmy Kimmelin talk show’ssa puhumassa elokuvasta ja päätyi ylistämään Hetfieldiä, joka tekee elokuvassa näyttelijädebyyttinsä. James kun on nähty tätä ennen kameran edessä ainoastaan cameo- tai puherooleissa, mutta nyt hän esittää ensimmäistä kertaa roolihahmoa – ja vielä varsin keskeistä sellaista.

”Täytyy antaa Hetfieldille tunnustusta, sillä hän veti homman kotiin. Hän oli murskaavan hyvä. Aivan kuin hän olisi tehnyt näyttelijän hommia koko ikänsä. Hän oli peloton ja teki loistavaa työtä. Olin jo valmis antamaan hänelle muutamia vinkkejä, mutta hän ei pyytänyt ainoatakaan”, Efron hehkuttaa.

Kun Kimmel vitsailee, ettei ollutkaan tietoinen, että juuri Metallica pidätti Bundyn, Efron myöntää tilanteen olleen hänellekin melko kutkuttava.

”Oli niin siistiä kuulla vuorosanat hänen suustaan. Siitäkin huolimatta, että näyttelin… Kun James Hetfield pysäytti minut, se oli kuin unelmien täyttymys. Aika moni kaveri haaveilee varmasti sellaisesta. Sehän on James!”

Alta voit katsoa Efronin vierailun Kimmelin show’ssa: