”Se oli kirjaimellisesti unelmien täyttymys toiseen kertaan” – Entinen Guns N’ Roses -rumpali on enemmän kuin avoin uusille keikkavierailuille

9.5.2017 21:00

Guns N’ Rosesin entinen rumpali Steven Adler ei ole monien harmiksi näytellyt vakituista osaa hurjaa taloudellista tulosta paluukiertueellaan tehneen yhtyeen kokoonpanossa, mutta miestä on kuitenkin sentään päästy kuulemaan ja näkemään muutamankin valikoidun keikan vierailevana tähtenä, viimeksi viime vuoden loppupuolella Argentiinan Buenos Airesissa. Loudwirelle Ronnie James Dion muistoa juhlistavasta Ride for Ronnie -tapahtumasta haastattelun myöntänyt rumpalimestari on edelleen innoissaan saatuaan mahdollisuuden osallistua kauan odotetulle paluukiertueelle, kapasiteettinsa pienuudesta huolimatta, eikä panisi lainkaan pahakseen, mikäli jatkoakin seuraisi.

”Se oli aivan mahtavaa. Se oli kirjaimellisesti unelmien täyttymys toiseen kertaan. Toivoisin, että olisin voinut soittaa useammallakin kappaleella, mutta olen kiitollinen, että sain soittaa senkin verran kuin soitin. Mikäli he koskaan päättävät pirauttaa minulle ja haluavat minut takaisin, tekisin sen erittäin mielelläni. Rakastan niitä kavereita.”

Adler on myöskin edelleen hyvin ylpeä saavutuksistaan Gunnareiden riveissä ja siitä, että kykenee yhä tallailemaan tällä pallolla hurjasta menneisyydestään huolimatta.

”Teimme unelmistamme totta tiiminä. Loimme kaiken sen, mistä teineinä unelmoimme. Olen niin iloinen, että pystyin tekemään sen, koska niin monet eivät pysty. Sitäpaitsi, olen 52-vuotias ja edelleen hengissä!”

Lisää luettavaa