Sebastian Bach ei uskonut Skid Row’ta lämmitelleen Soundgardenin menestyvän – ”En ole koskaan tajunnut rockin depressiivistä puolta”

Laulaja haluaa uudella sooloalbumillaan palauttaa hauskuuden rockiin.
9.2.2024 08:00

Entinen Skid Row -keulakuva Sebastian Bach julkaisee tänä vuonna sooloalbumin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Bachia haastateltiin tulevan levyn tiimoilta detroitilaisen WRIF-radiokanavan Meltdown-ohjelmassa, jossa tältä muun muassa kysyttiin, tiesikö laulaja, että Skid Row’ta vuoden 1991 kiertueella lämmitellyt Soundgarden nousisi niin isoksi kuin yhtye muutamaa vuotta myöhemmin nousi.

”En, koska tulen ajasta, jossa rock ’n’ roll oli pelkkää hauskanpitoa. Rock oli hyviä hetkiä ja hauskanpitoa, leveitä hymyjä ja ilmaa puivia nyrkkejä, naurua. En ole koskaan tajunnut rockin depressiivistä puolta – minulle rock ’n’ roll oli pakopaikka sellaisesta”, Bach tuumaa.

”Kun muistelen Chris Cornellia (Soundgarden-nokkamies, joka teki itsemurhan 2017), muistan miten keikan jälkeen joimme kaljaa ja juttelimme asioista. Ne olivat hyviä hetkiä silloin vuonna 1991. En tiedä, mitä tapahtui vuoden 1991 ja sen välillä, milloin hänen asiansa sitten menivät huonosti, mutta minä muistan ne hauskat hetket silloin Detroitissa.”

Bachin mukaan rockmusiikista puuttuu yleisestikin ottaen tänä päivänä kaikki hauskuus ja hänen tavoitteenaan onkin tuoda hauskuus takaisin uudella albumillaan.

”Minusta tuntuu, että onnistuimme siinä täydellisesti jo ensimmäisellä sinkulla ja videolla. Sellaista minä haluan tehdä ja haluan, että ihmisillä on hauskaa musiikkiani kuunnellessa”, Bach toteaa.

Lisää luettavaa