Seiskan mukaan Jouni Hynynen on mukana seuraavassa Vain elämää -kattauksessa – Laulaja kiistää kaiken

"Kysyttiin kyllä, mutta en lähtenyt", Hynynen vakuuttaa.
19.12.2019 11:47

Seiska-lehti on kertonut saaneensa ”luotettavalta sisäpiirin lähteeltä” tiedon, jonka mukaan seuraavan Vain elämää -tuotantokauden artisteihin lukeutuvat muun muassa Ressu Redford, Herra Ylppö, Jannika B, Arja Koriseva sekä Jouni Hynynen. Hynynen itse kuitenkin lyttää tiedon uutisankkana.

”Koska puhelimeen ja meseen satelee viestejä jo heti aamusta, tehdään tämä nyt selväksi kaikille. Tämä ei pidä paikkaansa. Kysyttiin kyllä, mutta en lähtenyt. Sitä en saa kommentoida, onko noi muut tyypit mukana. Eikä se miulle kuulukaan. Mutta minä en siis ole”, Hynynen kirjoittaa Facebook-artistisivullaan.

Hynynenhän on aiemmin – näin kauniisti sanottuna – kritisoinut Vain elämää -formaattia muun muassa vuonna 2013 Suur-Tampere -lehteen kirjoittamassaan kolumnissa, jonka otsikkona oli ”Vain helvettiä”.

”Aikuiset ihmiset, nämä niin sanotut tähdet, istuvat pöydän ääressä kitaten punaviiniä ja syöden sisäfilepihviä, välillä avaudutaan ja kerrotaan lapsuuden ja aikuisuuden traumoista, käydään laulamassa kolmen euron taustojen päälle joku kusinen kappale ja sitten halaillaan ja tirautellaan porukalla pienet itkut”, Hynynen kirjoitti kolumnissaan ja ihmetteli myös, miten Vain elämää -levyjä oli tuolloin myyty lähes 250 tuhatta kappaletta.

”Se on perkeleellinen määrä paskaa. Ajatelkaa kuinka moni suomalainen koti on näiden levyjen takia saastunut.”

Näiden kommenttienkin valossa onkin siis melkoinen yllätys, mikäli Hynynen olisi ohjelmassa mukana. Toisaalta Seiskan aiempien vuosien paljastukset ovat pitäneet hyvin kutinsa, joten saapa nyt nähdä. Nelonen ei ole vielä vahvistanut ohjelman jatkumista ja mikäli uusi kausi tulee – mikä on varsin todennäköistä – paljastetaan mukana olevat artistit vasta myöhemmin keväällä.

Lisää luettavaa