Artisti: Maanalainen Armeija

Huhhuh, sanoo psykologi, kun Mira Luoti ja Jouni Hynynen menevät pariterapiaan – katso Maanalaisen armeijan uusi video

Tällö kertaa eivät särökitarat möyryä tai rummut jytise. Kun Kotiteollisuus vetää hetken henkeä, on Jouni Hynynen kiireinen Maanalaisen armeijan parissa. Hynynen, Mira Luoti ja kumppanit julkaisevat 1-esikoislevynsä 31. tammikuuta, ja nyt albumia promotoidaan uudella musiikkivideolla. Katso Miekkataksi-biisiin tehty videoteos yläpuolelta – aikamoista tarinaa!

Tihemmän pimeyden keskeltä voi löytää tien kohti valoa – Herra Ylppö ja Jouni Hynynen yhteishaastattelussa

Herra Ylppö ja Jouni Hynynen ovat kumpikin uuden äärellä. Ylppö tuo alkuvuodesta julki uuden EX-yhtyeensä esikoislevyn, ja Hynynen nähdään vaihteeksi Maanalainen armeija -kokoonpanon keulilla. Uusimman Soundin kansijutussa kaksikko kertoo, millaisista lähtökohdista uudet musiikilliset seikkailut kehkeytyivät.

Onkos täällä kilttejä lapsia? Vuoden viimeinen Soundi-lehti saapuu sopivasti jouluksi

Vuoden viimeinen Soundi-lehti 11/2019 on kaupoissa huomenna perjantaina 20.12. Kannessa jouluisina kaksi hyvin tuttua tonttua/pukkia/punakuonoa. Herra Ylppö ja Jouni Hynynen aloittavat vuoden 2020 uusissa merkeissä, kun ensin mainittu julkaisee helmikuussa uuden EX-yhtyeensä kanssa levyn ja jälkimmäinen debytoi Maanalainen Armeija -yhtyeensä kanssa tammikuun lopussa.