Sentencedin Sami Lopakka peräänkuuluttaa tukea yrittäjille: ”Sitä tarvitaan enemmän kuin vuosikymmeniin”

Vesa Ranta / Like

Sentencedistä ja Kypckistä tuttu Sami Lopakka julkaisi sosiaalisessa mediassa julkisen päivityksen, jossa Kalashnikov-kitarataiteilija kehottaa yleisöä etsimään keinoja, joilla avittaa koronaviruksen takia kovaan paikkaan joutuneita yrittäjiä. Monella firmalla erityisesti palvelualalla on nyt vaikea paikka, kun asiakkaat ovat kerta kaikkiaan kadonneet. Konkursseja on tiedossa runsaast, ellei järeisiin toimiin ryhdytä.

”Koitetaan ihmiset löytää tapoja, joilla tukea paikallisia yrittäjiä. Sitä tarvitaan nyt enemmän kuin vuosikymmeniin. Muistetaan myös kotiinkuljetusten, lahjakorttien, noutojen, ennakkovarausten ja etäasioinnin mahdollisuudet”, Lopakka kirjoittaa.

”Pyritään siihen, että kaikki palaa ennalleen myös paikallisten palveluiden osalta, kunhan tämä paska joskus laantuu. Eikö vaan? Tsemiä ja terveitä päiviä kaikille.”

Mitäpä tuohon lisäämään, asiaahan Lopakka puhuu. Kitaristin alkuperäisen päivityksen voi lukea alta. Kypckin puuhista pysyy parhaiten kartalla orkesterin Facebook-sivujen välityksellä.