Sharon Osbourne kutsuu Mötley Crüe -basistia paskiaiseksi – ei myöskään usko kuuluisaa tarinaa Ozzystä ja muurahaisista

17.10.2023 21:22

Ozzy ja Sharon Osbourne sekä pariskunnan lapset Jack ja Kelly ovat julkaisseet uuden podcast-jakson. Yhdeksi puheenaiheeksi jutustelutuokion aikana nousi Mötley Crüen The Dirt -elokuvassa nähty kohtaus Ozzy Osbournesta nelinkontin snorttaamassa muurahaisia sieraimiinsa.

Ozzy ja Mötikät kiersivät yhdessä vuonna 1984. Väitetty muurahaisepisodi tapahtui floridalaisen hotellin uima-altaalla, jossa poppoo harrasti muun puuhailun ohessa tervehenkistä kisailua virtsan lipittämisen saralla.

Jack kysyy podcastissa Ozzyltä suoraan, pitääkö tarina murkkujen nuuskaamisesta todellakin paikkansa. Sharon kuitenkin rientää väliin.

”En ollut siellä, luojan kiitos”, Sharon sanoo. ”Yritin aina pysytellä kaukana Mötleystä kun he hengasivat Ozzyn kanssa. En tiedä. En todellakaan tiedä. Tiedän vain, että tarina löysi tiensä heidän elokuvaansa. Ja haluaisin tietää, nyt kun aiheesta puhumme, miksi he mainostavat leffaansa Netflixissä Ozzyä imitoivan kaverin kuvalla? Miksei mainoksissa ole Mötley Crüe? Miksi siinä on isäsi kuva?”

”No, tiedän vastauksen tuohon”, Jack toteaa. ”Ozzy Osbourne on isompi juttu kuin Mötley Crüe.”

Tässä vaiheessa Ozzy yrittää vaihtaa nopeasti puheenaihetta.

”Ei. Ei. Ei”, Pimeyden prinssi toppuuttelee. ”Lopeta. Lopeta. Lopeta. Siirrytään eteenpäin.”

”Mielestäni se on invaasio”, Sharon sanoo ja kutsuu Mötley Crüe -basisti Nikki Sixxiä ”paskiaiseksi”. Ozzyn esitettyä vastalauseensa, Sharon lyö pökköä pesään: ”Kyllä, hän vittu soikoon on.”

Jack yrittää vielä kysyä isltään, nuuskasiko tämä todella muurahaisjonon kitusiinsa tuona kohtalokkaana päivänä.

”Sanon ei”, Sharon toteaa.

”Kyllä. Kyllä nuuskasin”, Ozzy vakuuttaa. ”Olin siellä. Tein sen. Sieraimissani… olin kännissä ja tein sen.”

Lisää luettavaa