Sharon Osbourne paljastaa Ozzyn narahtaneen uskottomuudesta mitä kiusallisimmalla tavalla – totuuskin irtosi vasta huumaamalla

3.11.2018 16:13

Sharon Osbourne on paljastanut uusia yksityiskohtia miehensä viime vuonna laajalti raportoiduista naisseikkailuista, jotka miltei johtivat pariskunnan eroon.

Jo viime vuonna Sharon kertoi The Telegraphille, kuinka Ozzy narahti suhteistaan kampaajaan, venäläiseen teiniin, englantilaiseen hierojaan sekä pariskunnan hierojaan ja kokkiin.

”Istuimme sohvalla katsomassa telkkaria; Ozzy toisella sohvalla ja minä toisella”, Sharon muistelee. ”Yhtäkkiä hän lähetti minulle sähköpostia. Kysyin, että ’Miksi lähetit minulle tämän typerän vestin?’, ja kun Ozzy väitti ettei ollut lähettänyt minulle mitään, nappasin hänen puhelimensa ja sanoin, ’Katso!’ Se oli sitten tietenkin tarkoitettu yhdelle hänen perhanan naisistaan.”

Meno äityi tästä vieläkin hurjemmaksi, sillä Sharon paljastaa Sunille terästäneensä miehensä juoman saadakseen tämän tunnustamaan syrjähyppynsä.

”Olin aivan rikki. Hän lähetti minulle sähköpostia joka oli tarkoitettu yhdelle hänen naisistaan. Sitten hän otti unilääkkeensä. Laitoin hänen juomaansa kaksi extra-tabua… kuulustelin häntä kaikesta, ja hän myös tunnusti kaiken.”

Vaikka Ozzy vakuuttikin suhteen olevan ohi, totuus osoittautui jonkin ajan päästä hyvin toisenlaiseksi.

”Ozzy väitti, että juttu hänen ja tuon naisen välillä olisi ohi ja minä uskoin häntä. Kuusi kuukautta myöhemmin sain tietää ettei se ollutkaan, ja hänellä oli vielä muitakin naisia. Vasta silloin hän myönsi, että ’Olen addikti, en voi sille mitään.'”

Ozzy on sittemmin käynyt seksiaddiktionsa johdosta terapiassa, mutta Sharonin mukaan kerran menetettyä luottamusta on vaikea palauttaa.

”En luota häneen”, Sharon sanoo. ”Mikään maailmassa ei satuta niin paljon kuin uskottomuus. Ei mikään.”

Lisää luettavaa