Sideways julkisti lisää esiintyjiä: synkeiden sävelten mestariyhtye Interpol palaa Suomeen

20.12.2022 10:04

Festariuutisia olisi tarjolla tähän väliin! Sideways tiedottaa ohjelmalisäyksistä, ja eräs tietty nimi saa varmasti indierock-yleisön höristämään korviaan: nyt nimittäin on niin, että newyorkilaisbändi Interpol saapuu Helsinkiin. Orkesterin edellisestä Suomen-keikasta onkin ehtinyt kulua jo 15 vuotta. Hieno uutinen!

Sidewaysin muita uusia ulkomaisia kiinnityksiä ovat taiwanilainen syntikkapopyhtye Sunset Rollercoaster sekä elektronisen musiikin pioneeri Suzanne Ciani. Kotimaisia staroja ovat ensimmäisen Sideways-keikkansa esittävä Anna Puu, kunnollisesta livemenostaan tunnettu Ursus Factory sekä Emma-ehdokkaaksikin noussut Antti Autio.

Sidewaysin aikatauluja raotetaan sen verran, että torstaina tapahtumaa tähdittävat Phoenix ja Fever Ray, perjantain pääesiintyjänä operoi Interpol ja lauantaina unipoppaillaan M83:n merkeissä. Sideways juhlitaan 8.–10. kesäkuuta Helsingin Nordiksella. Pääsylippujen hinnat huitelevat 100–165 euron välillä, ja ennakkomyyntiä hoidetaan festivaalin verkkosivujen kautta.

Lisää luettavaa