Sieltä se viimein tuli: Marilyn Mansonin uuden albumin tiedot julki – kuuntele ensimmäinen singlemaistiainen

Sami Lommi

Marilyn Mansonin kauan odotetun ja kiusoitellun uutuusalbumin nimi, julkaisupäivä, kansikuva ja ensimmäinen single ovat julki.

We Are Chaos -nimeä kantava pitkäsoitto tulee sisältämään kymmenen kappaletta ja sen on tuottanut countryn parissa kannuksensa hankkinut Shooter Jennings. Albumi ilmestyy kauppojen hyllyille syyskuun 11. päivä.

”Kun kuuntelen We Are Chaosta nyt, se tuntuu kuin eiliseltä, tai kuin maailma toistaisi itseään, kuten se tuppaa tekemään, saaden nimikkobiisin ja tarinat tuntumaan siltä kuin olisin kirjoittanut ne tänään”, Manson kommentoi. ”Tämä nauhoitettiin täysin valmiiksi ennen kuin kukaan kuuli sitä. Sillä on ehdottomasti perinteiset A- ja B-puoli. Se on tasainen ympyrä aivan kuten lp, ja on kuuntelijan tehtävä laittaa palapelin viimeinen osa kappaleisiin paikalleen.”

”Tämä konseptialbumi on peili, jonka Shooter ja minä rakensimme kuulijoille – emme itse tule tuijottamaan siihen”, mies jatkaa. ”Siellä on monia huoneita, kaappeja, kassakaappeja ja laatikoita. Sielussasi tai muistojesi museossa, pahimmat ovat aina peilejä. Aaveiden sirut ja säleet varjostivat käsiäni sanoituksia kirjoittaessani.”

”Kun tein tätä levyä, jouduin ajattelemaan itsekseni: ’hillitse hulluutesi, tikkaa pukusi. Yritä teeskennellä, että et ole eläin’, mutta tiesin että ihmiskunta on pahin kaikista. Armon suominen on kuin murhaamista. Kyyneleet ovat ihmiskehon suurin vientituote.”

Alla albumilta ensimmäisenä maistiaisena irrotetun nimikkokappaleen video.