Siinä missä monet viihdemaailman tähdistä vierastavat Donald Trumpia, ex-Sex Pistols -pomolla on miehestä hieman toisenlainen näkemys

Entinen Sex Pistols -solisti John Lydon, tuttavallisemmin Johnny Rotten, vieraili tänä aamuna Good Morning Britain -ohjelmassa keskustelemassa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpista. Kuten punk-estetiikkaan kuuluu, jutustelu ei jättänyt siihen osallistuneita, sen enempää kuin sivusta seuraajiakaan kylmäksi, sillä sen tuoksinassa punk-ikoni muun muassa moitti median välittämää kuvaa Trumpista yksinkertaisesti vääräksi.

”Se mistä en pidä on se, että vasemmalle kalleellaan olevat mediat Yhdysvalloissa yrittävät maalailla kaverista kuvaa rasistina, vaikka se ei todellakaan pidä paikkaansa. Hänessä on monen monta asiaa pielessä ihmisenä, mutta rasisti hän ei ole ja kenties on olemassa jopa pienen pieni mahdollisuus, että tästä kaikesta seuraa jotakin hyvää. Hän pelottaa poliitikkoja. Sitä on ilo seurata.”

Shown isäntä Piers Morganin todettua, että Trump edustaa ”arkkityyppiä järjestelmänvastaisesta poliittisesta hahmosta”, Lydon heitti vielä lisää löylyä kiukaalle tokaisemalla: ”Uskaltaisinko kutsua häntä jopa mahdolliseksi ystäväksi”.

Brexitiä sanavalmis laulaja kommentoi puolestaan toteamalla lyhyesti: ”Työväenluokka on puhunut ja minä kuulun heihin. Minä olen heidän kanssaan yhtä mieltä ja siinä kaikki.”

Voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan alta.