Slash sanoo, ettei hänen levykokoelmastaan löydy Guns N’ Roses -debyyttiä – ”En kerää mitään sellaista”

24.7.2022 22:38

Guns N’ Roses -kitaristi Slash sanoo, ettei omista yhtyeensä ikonista debyyttilevyä. Silinteripäinen kitarajumala ei muutoinkaan tapaa keräillä muistoesineitä uransa varrelta.

”En kerää mitään sellaista”, Slash sanoo Goldminen haastattelussa. ”Jos tulisit käymään kämpilläni, et arvaisi minun olevan bändissä. Tai ainakaan missään sellaisessa josta olisit kuullut mitään. Siellä lojuu kyllä instrumentteja ympäriinsä, mutta ei minulla ole mitään muistoesineitä tai muuta erityistä tavaraa eri julkaisuilta.”

”En usko että olen koskaan omistanut Appetite for Destruction -levyä”, Slash jatkaa. ”Ja vaikka olisinkin, en asunut missään, joten minulla ei olisi ollut mitään paikkaa jossa säilyttää sitä! Minulla oli kyllä paljon levyjä. En ole vain koskaan ollut sellainen, että keräisin levyjä bändeiltä joissa olen itse ollut mukana.”

Kitaristi sanoo, ettei varsinaisesti edes kuuntele omia albumeitaan niiden valmistuttua.

”Kun se [levy] on tehty ja valmis julkaistavaksi, sitä siirtyy eteenpäin… Sitä on käynyt läpi kaiken tarvittavan tuon materiaalin suhteen, joten ei siinä voi enää odottaa muuta kuin sen esittämistä livenä. Joten en kuuntele niitä autossani kahdeksaa miljoonaa kertaa… Kun esittää sitä joka ilta, materiaali on aina lähellä. Ja on aina jännää kuulla sitä radiosta tai muualta. Mutta en kuuntele sitä muutoin.”

Lisää luettavaa