Slashia ei haittaa olla ”se tyyppi Guns N’ Rosesista” – ”Se jatkuu aina siihen saakka kunnes kasvan horsmaa”

15.4.2022 19:43

Guns N’ Roses on sen kokoluokan yhtye, että sen klassisen kokoonpanon muusikot tullaan aina tuntemaan ennen kaikkea sen jäseninä. Tämä ei kuitenkaan häiritse kitaristi Slashia missään määrin.

Gunnareiden ohella lukuisissa soolo- ja eri bändiprojekteissa mukana ollut kitaralegenda tiedostaa olevansa ihmisten silmissä aina osa losangelesilaishurjapäiden kuvastoa.

”Guns N’ Roses oli tietenkin koko elämäni ja se, mistä minä tulen”, Slash sanoo Guitar.comin haastattelussa. ”Tulen aina olemaan osa sitä, eikä minua haittaa tulla tunnistetuksi ’tyyppinä siitä bändistä’. Tässä vaiheessa se jatkuu aina siihen saakka kunnes kasvan horsmaa.”

”Se on aina ollut todella hauskaa, mutta siitä tuli tosi iso bändi ja jännitteet olivat käsinkosketeltavissa”, Slash jatkaa. ”Velvet Revolverin kohdalla kaikilla bändin ympärillä oli harhakuvitelmia suuruudesta. Ei bändillä itsellään, vaan sitä ympäröineillä ihmisillä. Se oli todella vaikeaa, eikä sillä ollut mahdollisuuksia pitkällä tähtäimellä.”

Slash lisää, että Slash featuring Myles Kennedy and the Conspiratorsin osalta odotukset on aina pidetty matalalla ja toiminnassa on keskitytty vain hauskapitoon.

”Kukaan ei ajattele sitä kaikkea muuta hevonpaskaa”, kitaristi toteaa.

Lisää luettavaa