Slashin soolobändin ja Mammoth WVH:n kitaristi joutui pahaan liikenneonnettomuuteen – ”Todella traumaattinen kokemus”

Kuolonuhreilta onneksi vältyttiin.
11.10.2021 20:33

Frank Sidoris, joka kuuluu Guns N’ Roses -kitaristi Slashin Conspirators-soolobändiin sekä Wolfgang Van Halenin Mammoth WVH-yhtyeeseen, joutui viime viikonloppuna pahaan liikenneonnettomuuteen. Kuolonuhreilta onneksi vältyttiin ja kitaristi itse selvisi rytäkästä ilmeisesti vähäisin vammoin. Hänen vaimonsa sai kuitenkin vammoja, jotka vaativat kirurgin käsittelyä.

”Pieni lava-auto hinasi painorajan ylittänyttä pakettiautoa yksiakselisella peräkärryllä ilman jarru- tai vilkkuvaloja, ajaen moottoritien keskikaistaa juuri ennen Kalifornian Bakeria. Kuljettaja jarrutti alamäessä, mikä aiheutti sen, että pakettiauton ja peräkärryn paino työnsi hänen autonsa poikittain vasemmalle kaistalle suoraan eteemme. Ainoa vaihtoehto oli väistää keskipientareelle. Osuimme lava-auton keulaan, minkä johdosta lensimme ojan yli”, Sidoris kertasi tapahtumia Instagramissa.

”Se oli todella traumaattinen kokemus, mutta olemme sentään hengissä. Allien vammat saadaan hoidettua leikkauksella ja kuukausien fysioterapialla. Hänen kirurginsa on yksi alansa parhaista ja ottaen huomioon, millainen supersankari vaimoni on kaiken kokemansa jälkeen, tiedän, että toipuu entiselleen ajan myötä. Toivottavasti se tie ei tule olemaan kovin pitkä.”

Huh, siinähän olisi voinut käydä todella pahasti, joten hyvä kuulla että onnea oli kuitenkin sen verran matkassa. Pikaisia paranemisia molemmille!

Lisää luettavaa