Slava Ukraini! Ukrainalainen Jinjer saapuu sittenkin Tuskaan, muitakin ohjelmamuutoksia julki

8.6.2022 12:00

Ukrainalainen Jinjer ehti jo peruuttaa Tuska-keikkansa erinäisistä hyökkäyssotateknisistä syistä. Nyt festivaali tiedottaa, että peruutus on peruutettu ja yhtye on jälleen mukana suunnitelmissa. Hieno juttu, tervetuloa Suomeen!

Jinjer esiintyy Tuskassa sunnuntaina 3. heinäkuuta. Esiintymispäivän muutoksen johdosta lauantain päivälipun voi halutessaan vaihtaa sunnuntaille. Jinjerin paluun lisäksi Tuskan ohjelmaan on tullut sellaisia muutoksia, että Symphony X, The Dark Element ja Mokoma ovat peruneet esiintymisensä. Mokoman keikka peruuntuu ”henkilökohtaisista syistä”, toivottavasti ei ole mitään vakavampaa siellä. Peruuntuneiden artistien tilalla nähdään vanha power metal -sotaratsu Sonata Arctica sekä folkmetallin lippua liehuttava Ensiferum.

Ohjelmistoon on saatu lisänimiä lisänimiä Tuska-torstai-bändikilpailun voittajista. Tuska-keikat itselleen lunastivat progressiivista death metalia soittava Numento sekä hankolaislähtöinen metalcore-bändi Sacred Dimension.

Tuska 2022 juhlitaan 1.–3. heinäkuuta. Tapahtuman liput ovat myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä. Festivaalin muita esiintyjiä ovat muun muassa Korn, Carcass, Mercyful Fate, Deftones, Devid Townsend ja Kreator.

Lisää luettavaa