Slipknot julkisti sen, minkä kaikki jo tiesivät: Eloy Casagrande on yhtyeen uusi rumpali

30.4.2024 12:46

Slipknot marssi viime viikolla yleisön eteen ensi kertaa uudistetun jäsenistönsä voimin. Yleisön huomio kiinnittyi luonnollisesti uuteen rumpaliin – Slipknot tunnetaan virtuoosimaisista rumpaleistaan, kun orkesterissa ovat aiemmin vaikuttaneet sellaiset taiturit kuin Joey Jordison ja Jay Weinberg. Nyt rumpujen taakse istui nimeämätön mutta hyvin tutun oloinen järkäle, ja kyllähän tämä uusi kaveri näyttää lunastaneen paikkansa raikuvin arvosanoin. Katso vaikka itse livevideota täältä.

Uuden rumpalin nimeä ei keikan yhteydessä kerrottu, mutta eipä tarvinnutkaan, sillä Eloy Casagranden soittotyylin tunnisti kyllä naamion takaakin. Casagranden Slipknot-pestistä on huhuttu koko alkuvuoden ajan, kun mies poistui äkisti Sepulturasta aivan brassijätin jäähyväiskiertueen alla ja miehen Slipknot-soittovideot ovat aiemmin keränneet runsaasti huomiota. Nyt naamioyhtye sitten varmistaa asian ihan virallisesti: Eloy Casagrande on yhtyeen virallinen jäsen.

Asia tuotiin julki Slipknotin nykyistä jäsenistöä kuvaavassa Instagram-päivityksessä, johon on merkitty myös Casagranden henkilökohtainen tili. Katso päivitys alta. Se on sen sijaan edelleen hämärän peitossa, kuka on bändin uusi, Craig Jonesin tilalle vuonna 2023 kiinnitetty dj-kaveri. Ehkäpä sekin vielä joskus selviää.

Lisää luettavaa