Slipknotin uudesta rumpalista huhutaan, Corey Taylor kommentoi: ”Ei se ole hän, hän ei ole edes listalla”

28.11.2023 14:37

Kenestä tulee Slipknotin uusi rumpali? Siinäpä metallimaailman tuhannen taalan kysymys. Kuka hän onkaan, kaverilla on edessään melkoinen näytön paikka: Joey Jordison oli aikanaan raskaan rockin hypetetyin rumpali, ja Jordisonin vuonna 2014 korvannut Jay Weinberg nousi hänkin alansa ykkösnimeksi. Kuka voisi olla sopiva kaveri tätä sarjaa jatkamaan?

Osa Slipknotin fanikunnasta arveli jo ratkaisseensa arvoituksen, kun Jeramie Kling alkoi julkaista somekanavissaan huomiota herättäviä viestejä. Kling poistui tänä vuonna äkillisesti Venom Inc -yhtyeen kokoonpanosta, ja kaverin somekanavissa vilahti Slipknot-logolla varustettu viesti, joka kuitenkin poistettiin nopeasti. Onko Kling siis siirtymässä isoon liigaan Slipknotin peräsimeen?

Ei ole, toteaa Metal Hammer. Lehti uutisoi huhumyllyn yltyneen sellaisille kierrosluvuille, että Corey Taylorkin kommentoi aihetta somekanavissaan.

”Tämä on osoitettu kaikille, jotka miettivät, kuka uusi rumpalimme on… Se ei ole hän. Älkää antako hänen trollata teitä. Hän ei ole edes listalla”, Taylor kirjoittaa ilmeisesti Klingiin viitaten.

Jäämme siis odottamaan seuraavaa spekulaatiota. Olisi kyllä kiinnostavaa päästä näkemään tuo Taylorin mainitsema lista. Ketkäköhän on nostettu harkitsemisen arvoisiksi muusikoiksi? Jospa tuo alkuvuodesta selviäisi.

Lisää luettavaa