Slipknotista omilleen lähetetty Joey Jordison väläytti yllättävää syytä erottamiselleen

14.6.2016 08:30

Rumpali Joey Jordisonin lähtöpassit Slipknotista ovat edelleen jonkinmoinen mysteeri. Kun Jordison virallisesti pyyhittiin yli yhtyeen kokoonpanosta vuonna 2013, näytti aluksi siltä, että hän olisi lähtenyt oma-alotteisesti. Pian Jordison kuitenkin tiedotti, ettei ole missään nimessä jättänyt bändiä omasta päätöksestään. Sen jälkeen kuvio onkin pysynyt hämäränä, kun kumpikaan osapuoli ei ole aiheesta järin tarkasti pukahtanut.

Slipknotin laulaja Corey Taylor raotti tilannetta vuonna 2014 kertomalla hyvin ympäripyöreästi, että ”Jordison on elämässään eri paikassa kuin muu bändi on nyt” ja että rumpali ja muu bändi olivat ”tienristeyksessä, jossa toinen osapuoli oli menossa toiseen suuntaan ja toinen toiseen”. Loanheittoa osapuolten välillä ei ole liiemmin näkynyt.

Nyt Blabbermouth uutisoi Jordisonin kertoneen Metal Hammerin Golden Gods -gaalassa Slipknot-erostaan oman versionsa. Jordisonin mukaan hän on kärsinyt transversaalimyeliitistä, selkäytimen poikittaistulehduksesta, jonka vuoksi hän ei voinut enää soittaa.

”Jalkani eivät enää toimineet, enkä voinut enää soittaa. Sairaus on eräänlainen MS-taudin muoto, enkä toivo sitä pahimmalle vihollisellenikaan”, Jordison sanoi.

”Harjoittelin kuitenkin salilla, menin terapiaan ja voitin kaiken sen paskan. Ja jos minä pystyin tekemään sen, kuka tahansa pystyy. Se oli kovinta, mitä olen elämässäni joutunut tekemään.”

Sairauskertomus tulee sikäli puun takaa, että tähän asti Jordisonin erottamisen syyksi on laajalti arveltu huhupuheissa jonkinmoista päihdeongelmaa. Eipä tämä paljoa lohdullisempi selitys ole, MS-taudin kanssa ei ole leikkiminen.

Tällä hetkellä Jordison soittaa rumpuja Scar the Martyr -yhtyeen jäsenistöstä koostetussa Vimicissä.

Lisää luettavaa