’The Smiths tuskin palaa koskaan yhteen’

22.2.2014 16:32

The Smithsin neljännen ja viimeisen albumin Strangeways, Here We Come tuottanut Stephen Street toteaa brittimedia NME:n haastattelussa, että vuonna 1987 lopettanut The Smiths palaa tuskin koskaan yhteen.

− Tilanne bändin ympärillä on liian monimutkainen, The Smithsin lisäksi vuosien varrella muun muassa Blurin ja Kaiser Chiefsin kanssa työskennellyt tuottaja toteaa. 

− Olisi mahtavaa, jos niin kävisi, mutta minusta tuntuu, että se ei ole enää mahdollista. Ikävä kyllä näin, vaikka The Smithsin comebackille olisikin tilausta. Nuoret, jotka eivät olleet edes syntyneet, kun bändi oli vielä olemassa, ymmärtävät, miksi yhtye oli niin tärkeä. Olen lähes täysin varma, että paluuta ei tule.

Stephen Street ei ole ollut viime vuosina tekemisissä The Smiths -laulaja Morrisseyn kanssa. Laulaja tekee kesällä Yhdysvalloissa muutaman ison areenakeikan, joissa lämmittelijöinä toimivat Tom Jones ja Cliff Richard.

The Smithsin debyyttilevyn julkaisusta tuli torstaina kuluneeksi 30 vuotta. Lue Morrisseyn haastattelu 30 vuoden takaa täältä.

Lisää luettavaa