Snoop Dogg reiluutti vastanäyttelijäänsä kuvauksissa – vaihtoi pössyttelykohtauksen feikkikannabiksen aidoksi asiaksi

Snoop Dogg näyttää olevan käytännön pilojen ystävä. Consequence of Sound kertoo Matthew McConaugheyn haastattelusta, jossa näyttelijä kertoi Jimmy Kimmelille kovan anekdootin tuoreen The Beach Bum -elokuvansa kuvauksista. Vähemmän yllättäen kannabis on tässä tempussa keskeisessä roolissa.

Elokuvassa nimittäin on kohtaus, jossa McConaugheyn esittämä hahmo nappaa Snoop Doggilta tämän ”taikamöyhyä” parantaakseen kirjoittamiskammonsa. Oikeassa elämässä oli tarkoitus, että näyttelijä olisi poltellut oreganosta ja muusta sellaisesta sekoitettua leikkikannabista, mutta kuinka ollakaan, räppäri halusi mukaan autenttisempaa tunnelmaa.

”Meillä oli kuuden minuutin mittainen kohtaus, jossa polttelimme sätkää. Yhtäkkiä loppupuolella hän sanoi, että hei Moondog – se on hahmoni nimi –, tämä ei ole mitään tekokukintoa, vaan Snoop-kukintoa”, McConaughey muistelee haastattelussa.

”Olin että voi helkkari tuon kanssa. No, seuraavat yhdeksän tuntia olivat todella hauskoja, mutta en usko meidän puhuneen niiden aikana sanaakaan englantia.”

Sattuuhan sitä! Vaan tiesitkös, että Snoop on ilmeisesti tulossa Suomeen keikalle? Näin ainakin kertoi toverilehtemme Rumba muutama päivä sitten. Täältä voit lukea lisätietoja tästä asiasta.