Snoop Doggin elämäntarinasta tehdään elokuva – mukana Marvel-maailmasta tuttu tekijämies

10.11.2022 14:02

Saattaapi olla, että tässä elokuvassa sätkä käryää aika voimakkaasti. Hollywood Reporter kertoo, että Snoop Doggin elämästä ja urasta ollaan tekemässä elokuvaa. Räppäri itse toimii elokuvan tuottajana, ja leffan toteuttaa Snoopin oma Death Row Pictures -tuotantoyhtiö. Universal Pictures toimii hoitaa sitten levityspuolen.

Tässä vaiheessa projektista tiedetään sen verran, että sen käsikirjoittajaksi on pestattu upouudesta Black Panther: Wakanda Foreveristä tuttu Joe Robert Cole ja sen ohjaa Allen Hughes. Viimeksi mainitun meriittilistalta löytyvät muun muassa Väkivallan kierre (Menace II Society, 1993) ja Dead Presidents (1995). Näyttelijöistä ei ole vielä mitään tietoa, eikä ensi-illastakaan sen paremmin.

”Odotin kauan tämän projektin kasaamista, koska halusin saada mukaan oikean ohjaajan, täydellisen käsikirjoittajan ja parhaan elokuvayhtiön, jonka kanssa tehdä yhteistyötä ja joka ymmärtäisi sitä perintöä, jonka haluan näyttää valkokankaalla ja jättää jälkeeni”, Snoop sanoo Hollywood Reporterin mukaan. Universal on aiemmin julkaissut muun muassa Straight Outta Compton -hittileffan (2015), eli ymmärtämystä tälle lajille pitäisi löytyä. Tuossa elokuvassa Snoopia esitti LaKeith Stanfield, saapa nähdä kenen vuoro on sitten uudessa tuotoksessa.

Lisää luettavaa