Social Distortionin Mike Nessillä diagnosoitiin syöpä – ”Me selviämme tästä”, muusikko vakuuttaa

8.6.2023 09:23

Social Distortionin keulakuva Mike Ness ilmoitti eilen sosiaalisessa mediassa huonoja uutisia: yhtye peruu Pohjois-Amerikkaan suunnitellun kiertueensa johtajansa terveysongelmien vuoksi. Nessillä todettiin ensimmäisen asteen suunielusyöpä, ja miehen täytyy nyt toipua leikkauksesta. Ness on 61-vuotias.

”Luulemme aina, että elämä sujuu suunnitelmiemme mukaan, mutta sillä on tapana ilmoittaa, että ’enpä kuule usko'”, Ness kirjoittaa somepäivityksessään.

Kiertueen peruuntumisen lisäksi yhtye keskeyttää kahdeksannen levynsä äänitykset. Nessin syöpädiagnoosi tuli kesken albumin esituotantovaiheen, ja sairaudestaan huolimatta muusikko intoilee, että uudet biisit ovat dynamiittia.

”Voin diagnoosin jälkeen riittävän hyvin, että pystyin jatkamaan äänityksiä aivan leikkaukseen asti. Minä ja yhtye olemme todella innoissamme näistä biiseistä, ne muuten kuulostavat mielettömän hyviltä!” Ness kirjoittaa.

”Leikkauksesta toipuminen etenee päivä kerrallaan, ja kolmen viikon kuluttua aloitamme sädehoidon. Sen pitäisi olla viimeinen hoito, mitä tarvitsen. Lääkärini vakuuttavat, että kun olen käynyt tämän kaiken läpi, paranemisprosessini voi alkaa. Minun pitäisi toipua täysin ja elää pitkä ja tuottelias elämä.”

Ness kirjoittaa diagnoosin avanneen hänen silmänsä aivan uudenlaiselle kamppailulle, mitä monet fanit läheisineen ovat saattaneet joutua kokemaan. Muusikko kiittelee perhettään ja yleisöä tuesta ja vakuuttaa, että kaikki järjestyy aikanaan.

”Me selviämme tästä”, Ness summaa viestinsä lopuksi.

Lue koko alkuperäinen tiedoksianto alempaa:

Lisää luettavaa