Soittaako Hanoi Rocks vielä lisää keikkoja? Michael Monroe ei lämpene ajatukselle – ”Ehkä jos saamme kukin miljoona dollaria!”

Monroen mielestä Hanoi Rocksin esiintyminen hänen juhlakonsertissaan oli liian ainutlaatuinen tapaus toistettavaksi.
11.10.2022 19:50

Kun Michael Monroe juhlisti kuusikymppisiään Helsingin Jäähallissa syyskuussa, koettiin juhlakeikalla todella harvinainen ja erityinen hetki, kun Hanoi Rocks nousi lavalle alkuperäiskokoonpanossaan. Luonnollisesti esiintyminen jätti fanit janoamaan lisää ja kitaristi Andy McCoyn mukaan lisäkeikkoja ollaan suunnittelemassa.

”Pitää istua alas Miken kanssa ja puhua läpi, mitä tehdään ja mitä ei. Tarjouksia on jo tullut”, McCoy kertoi Soundille.

McCoyn kommenteista innostuneiden fanien kannattaa kuitenkin laittaa vielä jäitä hattuun, koska kun Michael Monroelta kysyttiin asiasta tuoreessa The Rock Experience With Mike Brunnin haastattelussa, ei laulaja vuorostaan taas lämmennyt ajatukselle.

”Tämä oli yksittäinen juttu, eikä muita keikkoja ole suunnitelmissa. Oli upeaa tehdä se kerran, mutten halua tehdä niitä enempää. Se oli liian spesiaali juttu. Paitsi ehkä jos saamme kukin miljoona dollaria!” Monroe nauraa.

”Oli mahtavaa käydä [keikalla] urani eri vaiheita läpi ja koota se koko homma. Gyp Casino (Hanoi Rocksin alkuperäinen rumpali) piti alun perin tulla soittamaan yhteen tiettyyn biisiin ja kun tajusin, että Andy on siellä, Gyp on siellä, kaikki ovat siellä… Totesin, että ’Hetkine, mitä jos tehdäänkin näin?’ Sen piti olla ensin yllätys, mutta sitten tajusin, että fanit raivostuvat, jos eivät saa tietää asiasta etukäteen joten kerroimme siitä. Se oli hieno yksittäinen juttu, mutta liian spesiaali toistettavaksi.”

Monroe on sen sijaan avoin tekemään lisää keikkoja toisen vanhan bändinsä kanssa, joka myös esiintyi juhlakonsertissa:

”Demolition 23 voisi tehdä lisää keikkoja. Siihen minä olen valmis”, Monroe tuumaa.

Katso Monroen koko haastattelu alta. Laulaja puhuu Demolition 23:n ja Hanoi Rocksin keikoista tarkemmin aikajanalla kohdassa 46:50.

Lisää luettavaa