Sons of Apollo -laulaja suivaantui Dream Theateriin palanneelle Mike Portnoylle – ”Hän ei kertonut minulle asiasta”

28.10.2023 12:49

Sons of Apollo -laulaja Jeff Scott Sotolta kysyttiin The Metal Mixtapen hiljattaisessa haastattelussa mielipidettä Mike Portnoyn paluusta Dream Theateriin. Miekkoset olivat yhtyetovereita progemetallin superkokoonpanossa yhdessä kitaristi Ron ”Bumblefoot” Thalin, basisti Billy Sheehanin ja kosketinsoittaja Derek Sherinianin kanssa.

”No, ihan ensimmäiseksi on sanottava että olen suuttunut Mikelle, sillä pidän meitä erittäin hyvinä ystävinä eikä hän kertonut minulle asiasta… en ihan oikeasti tiennyt”, laulaja sanoo. ”Tunsin että niin voisi lopulta tapahtua. Se on niin tärkeä bändi rockin historiassa ja hänen elämässään, että reunion kävisi järkeen. Ajattelin että he saattaisivat tehdä niin. En odottanut hänen liittyvän takaisin bändiin kokoaikaisesti, mikä on kyllä hienoa Dream Theater -fanien kannalta. He ovat aivan innoissaan. Ja sopii se meillekin, sillä minun ei tarvitse enää vältellä ”mitä Sons of Apollo tekee seuraavaksi” -kysymyksiä.”

Scott Sotolta kysytään, miltä yhtyeen tulevaisuus nyt sitten näyttää.

”Sons of Apollolle ei ole mitään seuraavaa vaihetta, valitettavasti”, laulaja toteaa. ”Kaikki menevät eteenpäin. Olen iloinen että päätin liittyä rukkailtuun Art of Anarchyyn, sillä voin nyt keskittyä täysillä siihen. Minulla on muutama muukin rauta tulessa, mutta suurimmilta osin Sons of Apollo on tullut tiensä päähän. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa voimme palata yhteen ja soittaa muutaman keikan, ihan vain huvikseen, jossain NAMM-tapahtumassa tai muilla musiikkialan messuilla.”

”Sons of Apollon tyypit ovat ystäviäni. He ovat veljiäni”, Scott Soto jatkaa. ”Toivon kaikille pelkkää hyvää tulevaisuudessa, mutta kaikkien täytyy tietenkin tehdä mitä heidän täytyy tehdä. Ja olen todella innoissani Dream Theater -fanien puolesta. Harmittaa kyllä kaverini Mike Manginin puolesta. Rakastan hänen soittoaan ja persoonaansa. Hän puhuu vähän hassusti, mutta ei se mitään. Hän on hämmästyttävä rumpali ja putoaa aina jaloilleen. Hän on soittanut uransa aikana niin monen ison nimen kanssa ja Dream Theater oli hänelle mahtava paikka. Tiedän että hän pärjää kyllä ja tekee edelleen sitä missä on paras. Se on lopulta win-win-tilanne kaikkien kannalta.”

Dream Theater tiedotti keskiviikkona Portnoyn palaavan yhtyeen kokoonpanoon.

Lisää luettavaa