Soundgarden-rumpali kertoo tuoreessa haastattelussa, ettei yhtye ole edelleenkään ”valmis sanomaan mitään” Chris Cornellin itsemurhaan liittyen

Chris Cornellin kuolema on ollut, ja on yhä edelleen äärimmäisen kova paikka hänen yhtyetovereilleen.

Toukokuussa itsemurhan tehneen Chris Cornellin menetyksestä edelleen toipuvan Soundgardenin rumpali Matt Cameron kertoo Billboardin haastattelussa, ettei yhtye ole edelleenkään valmis valottamaan tulevaisuuden suunnitelmiaan tai julkaisemaan asian tiimoilta virallisia lausuntoja.

”En usko että olemme valmiita sanomaan mitään muuta kuin… että Kim [Thayil], Ben [Shepherd] ja minä olemme hyvin tietoisia kuinka paljon fanimme kärsivät ja me kärsimme heidän kanssaan”, Cameron toteaa ja jatkaa: ”Olemme kuitenkin hyvin yksityisyyttämme vaalivia ihmisiä ja teemme edelleen surutyötä omilla tavoillamme ja aikatauluillamme. Fanimme ovat kuitenkin ehdottomasti ajatuksissamme ja rakastamme heitä hyvin paljon.”

Alternative Nation raportoi aiemmin elokuussa Soundgarden-basisti Ben Shepherdin kertoneen hänet sattumalta tavanneelle miehelle, että hän ”soitti aiemmin” Soundgarden-nimisessä rockyhtyeessä. Tästä tietenkin monet vetivät johtopäätöksen yhtyeen hajoamisesta, mutta ilman varsinaista vahvistusta asiaa on toki hankalaa mennä varmaksi sanomaan. Kaikki varmasti kuitenkin selviää aikanaan, kunhan yhtyeen jäsenistö on valmis aiheesta jotakin tiedottamaan.