Spandeksia, univormuja ja kyseenalaista kuvastoa – Helsingissä tapahtuu lokakuussa arveluttavia asioita

29.8.2018 09:28

Nosturissa, On the rocksissa ja The Riffissä 25.-27. lokakuuta järjestettävän Hellsinki Industrial Festivalin kattaus on valmis, kertoo tiedote. Selonteon perusteella tapahtuma onkin kiitettävän nyrjähtänyt kokoelma synkeitä konesoundeja.

Festivaalin pääesiintyjä on ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä belgialainen Suicide Commando. Muita esiintyjiä ovat muun muassa hollantilainen Grendel ja itävaltalainen Nachtmahr. Tiedote lupaa, että ”Nachtmahrilta nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa täysimittainen spandeksia, uniformufetisisimiä ja kyseenalaista kuvastoa tihkuva show”, joten kunnon tykittelyä lienee luvassa.

Esiintyjäluettelossa komeilevat myös virolainen industrial metal -bändi Freakangel, espanjalainen aggrotech-duo Larva, kotimainen robottikaksikko Blastromen sekä dubstepiä ja darkwavea djent-henkisiin rytmeihin yhdistelevä Sirus Australiasta. Bändien lopetettua Nosturi muuttuu ”suurimmaksi synkimödiskoksi mitä pohjolassa on nähty”.

Tapahtuman pääsyliput kustantavat etukäteen 30 euroa (yhden päivän lippu) tai 50 euroa (kaksi päivää). Ovelta liput ovat 35 € ja 60 €. Ennakkomyyntiä hoitaa ainakin Ticketmaster.

Lisää luettavaa