Spekulaatiot pitivät kutinsa: Dream Theater saapuu alkuvuodesta kahdelle keikalle Suomeen

22.11.2022 11:41

Kyllä siinä vain niin kävi, ettei Dream Theater unohtanut suomalaisia fanejaan ensi vuoden alkuun buukatulla Euroopan-kiertueellaan. Joitain päiviä sitten uutisoimme progemetallijätin kiertuejulkistuksesta, jolla ei Suomea mainittu, mutta eräs ajankohta näytti meikäläisittäin hyvin lupaavalta. Bändille oli merkitty helmikuun alkuun Tallinnan- ja Tukholman -keikkojen väliin oudon pitkä tauko, ja nyt varmistui, että orkesteri nähdään tuolloin kahteen otteeseen Suomessa. Hyvä!

Bändi konsertoi Tampereen Nokia-areenalla 2. helmikuuta ja Oulun Energia-areenalla 3. helmikuuta. Tapahtumien julkinen lipunmyynti alkaa perjantaina 25. marraskuuta. Tampereelle pääsee 81,50 euron hintaan ja Oulun-keikalle 79 eurolla. Nokia-areenan ennakkomyynnin hoitaa Lippupiste, Energia-areenalle voi hankkia liput Ticketmasterista.

Dream Theaterin uusin levy A View from the Top of the World julkaistiin lokakuussa 2021. Soundin kriitikko ei ollut tuotoksesta innoissaan: ”Dream Theaterin aikoinaan itselleen raivaama ura on ihailtava, mutta vuodet ovat tehneet tehtävänsä. Urasta tuli kolo, jossa yhtye nyt pyörii päämäärättömästi. Tulee mieleen samassa pubivisassa vuodesta toiseen pyörivä parta, joka kahdesti viikossa raapustaa oikeat vastaukset lappuun. Tyylipuhtaasta suorituksesta on tullut ikävystyttävä näytös, jonka muut toivoisivat jo päättyvän”, Lassi Linnola kirjoitti Soundissa 9/21. Lue arvio täältä.

Lisää luettavaa