The Stoogesin ex-kitaristin uusi yhtye esittäytyy – Levy tulossa kesällä

James Williamson paiskaa kättä Petra Hadenin ja Frank Meyerin kanssa.

Rock and Roll Hall of Fameen The Stoogesin riveissä vuonna 2010 nimitetty kitaristi James Williamson julkaisee 22. kesäkuuta albumin uuden yhtyeensä kanssa. Leopard Lady Recordsin julkaisema Behind The Shade on yhtyeen tiedotteen mukaan ”modernia rockia, jossa on mukana väkevimpiä elementtejä 70-luvun rock ’n’ rollista” ja se sisältää erilaisia tyylejä vimmaisesta rockista sielukkaisiin balladeihin.

James Williamson & The Pink Hearts -yhtyeessä vaikuttavat kitaristin lisäksi laulaja-viulisti Petra Haden (That Dog, The Haden Triplets) ja laulaja Frank Meyer (The Streetwalkin’ Cheetahs). Haden on Stoogesin ystäville tuttu Ready To Die -levyltä (2013), kun taas Meyer on kiertänyt Williamsonin mukana aikoinaan Re-Licked -levyn (2014) kiertueella.

”Ne jotka tuntevat Jamesin The Stoogesista haluavat kuulla kovaotteista miesääntä, mutta ne jotka haluavat kuulla, miten James on kasvanut biisintekijänä ja muusikkona kiinnostuvat varmasti tästä twististä. Lyöttämällä meidät yhteen hän saa käyttöönsä molempien tyylien parhaimmat puolet”, Frank Meyer toteaa.