Stryper-fanit kauhistuivat ja suuttuivat nokkamiehen julkaisemasta kuvasta – ”Katsokaa ensin kunnolla peiliin”

Kristillisen bändin fanit eivät katsoneet sikarin polttelua hyvällä.
20.2.2020 09:53

Kristillisen metallimusiikin pioneeriyhtye Stryperin nokkamies Michael Sweet julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan, joka on saanut osan yhtyeen faneista suuttumaan. Kuvassa Sweet ja basisti Perry Richardson nimittäin polttavat sikareita, mikä on joidenkin fanien mielestä suuri synti, koska Raamatussa Jumala tuomitsee epäterveelliset tavat.

Sweet julkaisikin myöhemmin uuden kuvan, jonka yhteydessä hän kommentoi aiheuttamaansa mielipahaa. Hän sanoo olevansa pettynyt, koska niin moni on unohtanut, ettei kukaan ole synnitön ja virheetön, mutta lisää, etteivät tuomitsevat kommentit tulleet kuitenkaan yllätyksenä.

”En ole koskaan väittänyt olevani täydellinen enkä tule koskaan olemaankaan. Yritän elää elämääni täysillä ja nauttia juuri tällaisista hetkistä. Luulin vain jakavani kanssanne välähdyksen mukavasta hetkestä, mutten tajunnut, että se aiheuttaisi tällaisen vyöryn”, Sweet harmittelee.

”Rehellisesti sanoen, en tiedä, miten pitkään jaksaisin tätä ilman Herralta saamaani voimaa ja armoa. Uskon Jumalaan ja hän kantaa minua. Hän tuntee sydämeni ja tietää motiivini ja se riittää minulle. Tarinan opetus? Luota Jumalaan, älä ihmiseen. Ihminen pettää aina. Pidän katseeni Herrassa enkä näissä negatiivisissa kommenteissa, joita luen päivittäin (koska pyöritän henkilökohtaisesti kaikkia somekanaviani ollakseni teitä kaikkia lähellä).”

”Teille kaikille hurskastelijoille haluan sanoa, että katsokaa ensin kunnolla peiliin ja aloittakaa sieltä. Tulette löytämään niin paljon törkyä, ettei teillä ole aikaa putsata muiden likoja. Ja teille muille (joita on ehdottomasti enemmistö), joilla on puhdas, rakastava ja uskollinen sydän – siunatkoon Jumala teitä ja kaikkea, mitä teette.”

Lisää luettavaa