Kauppaketjujätti Walmart ei suostu myymään kristillisen rockyhtye Stryperin uutta levyä – Syynä albumin nimi

Kristillisistä arvoistaan tunnettu Stryper kulta-aikanaan 80-luvulla.

"Olemme hyvin pettyneitä", kommentoi nokkamies Michael Sweet.

Vuonna 1983 perustettu amerikkalainen, kristillisistä arvoistaan tunnettu hard rock -veteraani Stryper julkaisee uuden pitkäsoittonsa tulevana perjantaina eli 20. huhtikuuta. Levyä ei kuitenkaan nähdä maailman suurimman vähittäismyyjän eli kauppaketju Walmartin laareissa. Syy tähän on albumin nimi God Damn Evil, jonka johdosta myös monet kristilliset kaupat ovat kieltäytyneet ottamasta tuotosta valikoimiinsa.

”Olemme pettyneitä. Stryper on aina halunnut saada ihmisiä ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. God Damn Evil on julistus, jota yhteiskuntamme tarvitsee. Pahuus on noussut aivan uudelle tasolle ja otsikko on yksinkertaisesti rukous, jossa pyydetään Jumalaa kiroamaan ja tuomitsemaan kaikki ympärillämme oleva pahuus.”, nokkamies Michael Sweet harmittelee.

”Monet ketjut ovat yhtyneet julistukseemme, mutta valitettavasti Walmart ei ole yksi niistä. Kumma juttu, sillä kaikista kauppaketjuista oletimme juuri Walmartin ymmärtävän pointtimme ja tarkoituksemme. Valitettavasti näin ei ole.”

”Vaikka kunnioitamme heidän päätöstään, on turhauttavaa nähdä, miten jokin hyväksi tarkoitettu ymmärretään ja tulkitaan niin väärin”, Sweet toteaa.

Alla perjantaina julkaistavan levyn kansikuva kauheine nimineen päivineen. Walmartin boikotista uutisoi Blabbermouth.