”Suksi helvettiin äläkä tule takaisin” – Green Day -laulaja laukoi somessa kiukkuista tekstiä Trumpia kannattavalle fanille

Green Dayn laulaja Billie Joe Armstrong on ollut aikaisemminkin äänekäs Donald Trumpin vastustaja, mutta nyt hän näyttää saaneen Trumpin kannattajakunnan entistä kiukkuisemaksi. Muun muassa NME uutisoi Instagramissa tapahtuneesta sananvaihdosta, jossa Armstrong tykitti kovaa tekstiä Trumpia puolustaneen fanin suuntaan.

Kaikki alkoi, kun Armstrong jakoi kuvakaappauksen Trumpin surullisenkuuluisasta ”minun ydinasenappini on isompi kuin sinun” -viestistä, jonka Yhdysvaltain presidentti oli osoittanut Pohjois-Korean suuntaan. Viestin kommenteissa yksi lukija kirjoitti, että ihmisillä on oikeus kannattaa Trumpia eikä saarnaaminen vaikuta presidentin kannattajien ajatusmaailmaan. Siitäkös sanankäänteet kovenivat vauhdilla.

”Vedä sitten käteesi, tyhmä paskaläjä. Jos ajattelet noin massatuhosta ja murhasta, niin suksi vittuun. Pysy erossa Instagram-tilistäni äläkä tule takaisin. Äläkä kuuntele levyjäni”, Armstrong kirjoitti NME:n mukaan.

”En epäröi ollenkaan kehottaa kaltaisiasi tietämättömiä idiootteja painumaan helvettiin. Tämä koskee kaikkia typeryksiä, joiden mielestä tällainen käytös on normaalia. Painukaa vittuun siitä!”

Kuten arvata saattaa, viestin alle on ilmaantunut tämän jälkeen yksi jos toinenkin oikealle päin kallellaan oleva kommentoija, ja kaikkia ”liberaaleja lumihiutaleita” ynnä muita vastaavia kehotetaan painumaan samaan paikkaan mistä Amrstrong puhui. Hyvä meininki.

Siinä, hyvä yleisö, onkin malliesimerkki poliittisesta debatista vuonna 2010.