Suomalaisbändejä bokseihin kiihtyvällä tahdilla

19.10.2009 13:11

Joulu lähestyy kovaa kyytiä ja monien kotimaisten yhtyeiden tuotantoa julkaistaan mittavissa laatikoissa. Tarharyhmä ja Agents saivatkin jo omansa aikaisemmin syksyllä. Sentencedin varsin tolkuttomasta paketista uutisoidaan puolestaan täällä.

Joulu lähestyy kovaa kyytiä ja monien kotimaisten yhtyeiden tuotantoa julkaistaan mittavissa laatikoissa. Tarharyhmä ja Agents saivatkin jo omansa aikaisemmin syksyllä. Sentencedin varsin tolkuttomasta paketista uutisoidaan puolestaan täällä. PMMP:n omasta boksista puolestaan kirjoitetaan täällä.

Poko Rekordsilta ilmestyy muun muassa Eppu Normaalin kuuden cd:n Jackpot – 101 Eppu-klassikkoa 1978-2009. Yksi levyistä kokoaa yhteen suurimmat Eppu-klassikot, ja muut viisi valottavat orkesterin tien nuorista rääväsuistä kansakunnan ikoneiksi. Jackpot julkaistaan 25.11. ja lisätietoja löytyy täältä.

Hassisen Koneen Jurot nuorisojulkkikset – Koko tuotanto koko tarina 1980-1982 -paketissa on myös kuusi cd-kiekkoa. Tiedoteen mukaan "kaikki kivet ja kannot on käännetty, että mukaan on saatu legendaarisen yhtyeen jokainen 1980-luvun alkuvuosina nauhalle tarttunut ääni – alkaen aina ensimmäisestä demosta ja päättyen ennen julkaisemattomiin konserttitallenteisiin." Julkaisu tapahtuu 11.11.

21. lokakuuta ilmestyvä Tuomari Nurmion Dumari – raskauttavaa todistusaineistoa 1979-2009 juhlii artistin kolmenkymmenen vuoden maineikasta uraa. Mukana on peräti seitsemän albumia. Paketin on kasannut artisti itse, joten julkaisu on mahdollisimman paljon Tuomarin näköinen.

Lisää luettavaa