Suomalaisfestarin erikoisuus, jollaista tuskin on missään muualla maailmassa: Dio-vessa

"Asiakkaamme otti yhteyttä ja ilmoitti, että hän aikoo tehdä Ilosaarirockiin Dio-vessan. Ei siinä auttanut vastaan panna."

Vessa, jossa soi jatkuvasti Ronnie James Dion musiikki. Koska miksipä ei.

Tässäpä jälleen oiva esimerkki suomalaisesta hulluudesta.

Joensuussa 14.–16. heinäkuuta järjestettävässä Ilosaarirockissa pääsee paitsi nauttimaan festivaalitunnelmasta ja elävästä musiikista, myös helpottamaan oloaan Ronnie James Dion musiikin tahtiin. Festivaali nimittäin tiedottaa paikalta löytyvän todennäköisesti maailman ainoa virallinen Dio-vessa. Hevibajamaja sijaitsee alueella Metelli-teltan läheisyydessä ja fasiliteetti on tehty Ronnie James Dion lesken suostumuksella.

”Vessa, jossa soi jatkuvasti Ronnie James Dion musiikki, kyllä sellainenkin on tulossa Ilosaarirockiin. Älkää kuitenkaan kysykö meiltä miksi. Asiakkaamme otti yhteyttä ja ilmoitti, että hän aikoo tehdä Ilosaarirockiin Dio-vessan. Ei siinä auttanut vastaan panna”, järjestäjätaho tiedottaa.

Ilosaarirockin esiintyjiä ovat tänä kesänä muun muassa Imagine Dragons, Mew, Millencolin, The Hellacopters Sami Yaffa basistinaan, Zeke, Leprous, Pixies sekä Joensuun kaupunginorkesterilla vahvistettu Insomnium. Soundi on festivaalin virallinen yhteistyökumppani.