Suomalaishiihtäjän jäätyneen siittimen legenda leviää maailmalla – nyt Gene Simmonskin päivittelee asiaa

David McIntyre / Penta Press / Shutterstock / AOP

Harvapa osasi odottaa, missä merkeissä Suomi nousisi otsikoihin Kiinan talviolympialaisten jälkimainingeissa. Maailman musiikkimediatkin ovat uutisoineet viime päivinä Remi Lindholmin koettelemuksista 28 kilometrin hiihdossa, kun pureva pakkanen palellutti miesparan sukuelimen. ”Aika sietämätön kipu”, Lindholm kommentoi lehdistölle maaliin päästyään.

Tähän yksityiskohtaan ovat tarttuneet nyt ainakin Rolling Stone ja Consequnce, jotka ovat uutisoineet ”Metallicaa fanittavan maastohiihtäjän” jäätyneestä peniksestä. Ja kun sukuelimistä on puhe, on Gene Simmons tietysti myös kuulolla.

Kiss-basisti nosti Twitterissä esille TMZ:n tekemän jutun aiheesta. Simmons tyytyy kommentoimaan aihetta kolmella hämmästys-emojilla, mutta miehen seuraajakunta innostui aloittamaan pidemmänkin keskustelun jupakasta. Mitähän mahtaa Lindholm itse saamastaan huomiosta miettiä? Kukaties tarina kantautuu vielä Metallican korviin ja urheilija pääsee vaikka VIP-paikoille yhtyeen keikalle jonkun mukavan lämmittimen viereen.