Suomessa tänä vuonna useammankin keikan soittava Amaranthe julkisti uuden laulajansa – samalla ilmestyi myös uusi single

27.6.2023 21:34

Ruotsalainen melodista metallia jauhava Amaranthe on löytänyt uuden laulajan. Uuden tulokkaan julkistamisen ohessa yhtyeeltä on ilmestynyt myös uusi single, joka kantaa nimeä Damnation Flame. Kappaleelle tehdyn musiikkivideon löydät jutun lopusta.

Yhtyeen uusi murinalaulaja on nyt siis Mikael Sehlin. Yhtyeen kitaristi-kosketinsoittaja Olof Mörck kertoo bändin päätyneen Sehliniin pitkän etsinnän jälkeen.

”Käytännössä katsoen maailmanlaajuisen etsinnän päätteeksi, ja usean meitä konserteissa ja kiertueilla auttaneen hämmästyttävän murisijan tuurauskeikan jälkeen, olemme viimein löytäneet oikean henkilön hommaan Ruotsin pääkaupungista Tukholmasta! Mikael Sehlinillä on kaikki mitä Amarantheen liittymiseltä vaaditaan, ja hänen monipuolisuutensa ja musikaalisuutensa täydentää sekä alleviivaa visiotamme uuden albumin ja Amaranthen tulevaisuuden suhteen täydellisesti.”

Sehlin itse on luonnollisesti myös innoissaan uudesta pestistään.

”Toivon, että pidätte tulevista kappaleista, joilla minun on ollut kunnia murista”, laulaja kommentoi. ”Pitäkää huolta itsestänne ja nähdään pian!”

Sehlinin edeltäjä Henrik Englund Wilhelmsson jätti Amaranthen vuonna 2022.

Amaranthe esiintyy Suomessa tänä vuonna Liedon Smuggler Rokissa (5.8.), Jyväskylän John Smith Rock Frozen -tapahtumassa (1.12.) sekä Joensuun Unholy Winter Festillä (2.12.).

Lisää luettavaa